Αληθινός Mamma Mia Γάμος

Μια ειδική περίσταση σε μια ιδιαίτερη θέση …

Adrina Hotels Have All The Right Ingredients

Είτε η καρδιά σας επιθυμεί μία κομψή παραθαλάσσια δεξίωση ή μία πιο casual γιορτή στη παραλία, έχουμε τα μέσα για να μετατρέψουμε τα όνειρα του γάμου σας σε πραγματικότητα.

Τα Αντρίνα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χώρων δεξιώσης γάμου, από μία οικεία έως μία μεγαλύτερη δεξιώση στην ύπαίθρο τελετή, καθώς και εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου. Έκτακτη κουζίνα, εκπληκτική εξυπηρέτηση και μαγευτική θέα θα αφήσει εσάς και τους καλεσμένους σας με μαγικές αναμνήσεις. Και όταν κουρασμένοι από το χορό όλο το βράδυ, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά! Ως δώρο από εμάς στα ξενοδοχεία Αντρίνα, το νυφικό ζευγάρι λαμβάνει συμπληρωματική διαμονή μίας νύχτας σε μία από τις όμορφα διαμορφωμένες σουίτες μας.

Για μια πολυαναμενόμενη ρομαντική απόδραση, ή για μια εκδήλωση που ονειρέβοσασταν όλη σας τη ζωή, τα Adrina Hotels σας περιμένoυν.

 Στο Adrina δεν θα συναντήσετε μόνο το φυσικό περιβάλλον μας που αποτελεί πηγή έμπνευσης, αλλά και το μοναδικό πνεύμα των υπηρεσιών μας.

Ειδικές τιμές για διαμονή είναι διαθέσιμα για τους καλεσμένους του γάμου.Το Adrina Resort & Spa διαθέτει επίσης ένα σπα παγκόσμιας κλάσης, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε ατομικές συνεδρίες ή ειδικά νυφικά πακέτα.