Μήνας του Μέλιτος

Τα ξενοδοχεία Adrina στην Σκόπελο

Ο τέλειος προορισμός!

Τόσο τα ξενοδοχεία μας καθώς και το νησί της Σκοπέλου παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για το ρομαντικό μήνα του μέλιτος που πάντα ονειρευόσασταν. Η μαγευτική ομορφιά της Σκοπέλου και το αναγνωρισμένο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε συνδυάζονται, για να σας χαρίσουν μια εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!

DSC01793

 

Γιατί να διαλέξετε την Σκόπελο

Η Σκόπελος είναι διάσημη για τα καταπράσινα δάση με πεύκα, την πλούσια βλάστηση και τις πεντακάθαρες γαλάζιες παραλίες της. Σαν νησί, η Σκόπελος προσφέρει στα νεόνυμφα ζευγάρια μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές. Πολύβουες παραλίες με μουσική μέχρι αργά το βράδυ ή παραλίες ήρεμες, όπου μονάχα ο φλοίσβος της θάλασσας μπορεί να διαταράξει τη γαλήνη του τοπίου. Η πόλη της Σκοπέλου είναι ένα μικρό γραφικό χωριό, όπου τα καλντερίμια και τα δρομάκια θα οδηγήσουν εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ρομαντικές διαδρομές. Μπορείτε να γευτείτε τις τοπικές συνταγές στις πολλές γραφικές ταβέρνες του νησιού.

Γιατί να διαλέξετε τα ξενοδοχεία Adrina

Τα ξενοδοχεία μας είναι αναγνωρισμένα σε διεθνές επίπεδο για το ζεστό και οικείο περιβάλλον τους και την οικογενειακή    φιλοξενία που προσφέρουν σε συνδυασμό με εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών. Τα δύο μας ξενοδοχεία παρέχουν μια ποικιλία από δυνατότητες διαμονής. Από βίλες με ιδιωτική πισίνα μέχρι δίκλινα δωμάτια. Υποσχόμαστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον τύπο διαμονής που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες και τα θέλω σας!

Τα τρία μας εστιατόρια προσφέρουν τις δικές μας μοναδικές εκδοχές στις Σκοπελίτικες συνταγές καθώς και μενού φτιαγμένα ειδικά για εμάς από γνωστούς chef. Προσφέρουμε επίσης συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως καταδύσεις ή θαλάσσια σπορ και μπορούμε πάντα να σας προτείνουμε τις κατάλληλες διαδρομές, αν προτιμήσετε την πεζοπορία ή το τρέξιμο. Με τον τρόπο αυτόν, θα έλθετε σε άμεση επαφή με την σκοπελίτικη φύση είτε ανακαλύπτοντας τα μυστικά των βυθών της είτε απολαμβάνοντας τις ομορφιές και τις μυρωδιές της σκοπελίτικης γης. Υπέροχες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες θα σφραγίσουν ανεξίτηλα τον μήνα του μέλιτός σας. Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σε κάθε επισκέπτη μας. Επιτρέψτε μας να σας περιποιηθούμε στο πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας!